Готельний оператор Ribas Hotels Group продовжує розвиток нових проєктів в Україні. Так, компанія реалізує проєкт в Буковелі в тому числі із залученням світового бренда сегмента upper upscale, назва якого поки не розголошується. Всі інші об’єкти будуть реалізовані під брендами Ribas, Ribas Rooms, WOL home + hotel.

Зазначимо, що компанія вже керує одним готелем під міжнародним брендом – це Radisson City Centre Odesa.

Нині в портфелі компанії на етапі керування та будівництва перебувають 54 готелі. Ще 6 проєків – на стадії підписання.

«З кожним роком ми покращуємо свої стандарти проєктування та будівництва, розширюємо та поглиблюємо якість наших концепцій. Бачу та відчуваю, що у 2026-2030 роках в Україні відкриється багато великих і потужних, концептуальних готелів. Віримо та сподіваємось, що ми до цього часу переможемо та будемо приймати десятки мільйонів іноземних гостей у своїх гостинних обіймах. А поки працюємо над тим, щоб не інвесторів, які вірять в Україну було більше, а сервіс в наших проєктах був краще», – прокоментував Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Варто зауважити, що у 2024 році компанія планує залучити 10 нових девелоперських проєктів. Це її межа на рік, адже, за словами Артура Лупашка, якщо брати більше проєктів, то це вплине на якість їхньої розробки та унікальність.

Нагадаємо: Ribas Hotels Group – це міжнародна керівна компанія, флагманською послугою якої є операційний менеджмент готельно-ресторанних комплексів. Компанія також надає послуги з розробки концепції, проєктування, супроводу всіх етапів реалізації проєкту, консалтингу та послуги франчайзингу для девелоперів. Вона була заснована в Одесі та працює на ринку вже 10 років.

Підписуйтесь на наш блог, щоб не пропустити новини ринку гостинності!